Seizoensschilderij

Elk seizoen heeft iets prachtigs. Of het nou gaat om lammetjes in de wei, een lekkere zomerdag aan het strand, paddenstoelen tussen de herfstbladeren of roodborstjes in de sneeuw, alles heeft zijn eigen charme.

In deze workshop schilderen we het seizoen dat jullie voorkeur heeft, want niks is fijner dan een heerlijke herinnering aan jouw favoriete seizoen aan de muur!

Kies je voor kleurrijke voorjaarsbloemen of juist een boom met herfstbladeren? Is zomer voor jou zon, zee en strand? Of denk eens aan het winterse tafereel van een Schotse Hooglander op een besneeuwde vlakte.

Je hoeft geen kunstenaar te zijn om mee te doen. Creativiteit zit in iedereen. Samen werken we naar een prachtig eindresultaat toe. Je zult jezelf versteld doen staan!

En als je prachtige seizoensschilderij eenmaal thuis aan de muur hangt, kan je nog maanden nagenieten van jouw favoriete jaargetijde en een onvergetelijke ervaring!

Duur van de workshop: 2,5 uur

Minimaal aantal deelnemers: 
Zelf een workshop volgen? Check de agenda onderaan deze pagina.

Prijs: 36 euro p.p. incl BTW*
*Koffie, thee en iets lekkers in overleg

Locaties
Qua locatie is alles mogelijk. Vaste plaatsen waar deze workshop wordt gegeven zijn Hoogezand, Veendam, Groningen, Leeuwarden en Zwolle. Wil je de workshop graag in een andere plaats volgen? Of zelfs bij je thuis of bij jullie bedrijf? We komen graag naar jouw locatie! Geef in je aanvraag aan wat de locatie van je voorkeur is.

Meer informatie of reserveren?

Bel, Whatsapp of klik op onderstaande contactknop voor meer informatie, om te reserveren of om een offerte op te vragen. Alles is mogelijk!