Dagworkshop Boerderijdieren schilderen

Wees welkom op deze heerlijke, ontspannende dag! Met de inspirerende omgeving van het boerenerf om ons heen, gaan we ons een dag bezig houden met het schilderen van boerderijdieren in allerlei prachtige kleuren en gouden accenten. In de verbouwde oude melkstal van dit melkveebedrijf hebben we uitzicht op de koeien in de stal. Het boerderijgevoel zal niet ontbreken!
 
We beginnen de dag met een lekker bakje koffie of thee en huisgemaakt gebak door de zorgboerderij verderop. Onder het genot van dit bakje kan je door de voorbeelden neuzen of je ideeën over jouw favoriete dier uitspreken. En denk je eens in welke dieren allemaal voorkomen op de boerderij: de keuze is reuze! Koeien, schapen, varkens, geiten, kippen, pauwen, waakhonden, boerderijkatten, muizen, zwaluwen en ga zo maar door.
 
Na de koffie gaan we aan de slag met een canvasdoek van 50x70. Vrolijke, felle kleuren of liever wat meer richting pastel? Alles kan! Uiteraard krijg je alle ondersteuning bij het opstarten van je schilderij. Een vrolijke koeienneus, stelletje hippe kippen of een gave lama aan je muur? Of kies je eerder voor de uitheemse soorten zoals een struisvogel? Met een kleurrijk palet acrylverf komt jouw vrolijke dier al snel tot leven!
 
Na de nodige inspanning gaan we lunchen met overheerlijke broodjes en een lekker sapje erbij. Je schilderij begint al vorm te krijgen, maar er is nog werk genoeg! Gelukkig maar, we hebben namelijk nog een fijne middag te gaan. Als alle broodjes zijn opgepeuzeld, gaan we verder met een keur aan kleuren en het vormgeven van de details.
 
Wanneer het schilderwerk is gedaan, gaan we gouden details aanbrengen. Wil je veel goud of juist een paar snippers? Groot of klein? En hoe zorg je ervoor dat die op je doek blijven zitten? Dat ga je allemaal leren op deze dag!
 
We ronden de dag af met een lekkere borrelplank en een drankje naar keuze. Alle schilderijen worden besproken en we maken een leuke foto van jou met je schilderij op het boerenerf.
 
Heb je nog nooit geschilderd? Of juist jarenlange ervaring? Deze workshop is juist geschikt voor alle niveaus. Gezamenlijk werken we toe naar een vrolijk en kleurrijk eindresultaat. Creativiteit zit ook in jou! Je zal jezelf versteld doen staan.
 
Eenmaal thuis gekomen kan je nog een poos nagenieten van deze dag op de boerderij vol leven, goud en kleur. En met één blik op jouw eigen boerderijdier aan de muur, begint je dag altijd goed!

Duur van de workshop: 6 uur (normaliter van 10.00 - 16.00)

Minimaal aantal deelnemers: 10
Zelf een workshop volgen? Check de agenda onderaan deze pagina.

Prijs: 90 euro p.p. incl BTW*
*Deze workshop is inclusief gebak, koffie, thee, water, lunch van broodjes en soep, borrelplankje en een drankje naar keuze.

Locaties
Qua locatie is alles mogelijk. De vaste plaats waar deze workshop wordt gegeven is op een boerenbedrijf in Warffum. Wil je de workshop graag in een andere plaats volgen? Of zelfs bij je thuis of bij jullie bedrijf? We komen graag naar jouw locatie! Geef in je aanvraag aan wat de locatie van je voorkeur is.

Meer informatie of reserveren?

Bel, Whatsapp of klik op onderstaande contactknop voor meer informatie, om te reserveren of om een offerte op te vragen. Alles is mogelijk!