Pop Art schilderen

In deze Pop Art Workshop laat je je onderdompelen in de kleurrijke en levendige wereld van Pop Art. Vrijwel iedereen kent de prachtige schilderijen die Andy Warhole van Marilyn Monroe heeft gemaakt. Ontdek de kracht van expressie, speel met beelden en contrasten en laat je creativiteit de vrije loop.
 
Deze kunststroming, die zijn hoogtepunt beleefde in de jaren 50 en 60, blijft inspireren en uitdagen. Pop Art liet zich inspireren door populaire cultuur, alledaagse objecten en massamedia. Het bracht kleur, levendigheid en een gevoel van rebellie in de kunstwereld. Met behulp van felle kleuren, herkenbare beelden en ironische ondertonen onderzochten kunstenaars de relatie tussen kunst, consumentisme en maatschappij.
 
In deze workshop ontdek je hoe je de kenmerkende stijl en expressie ervan kunt verwerken in een foto naar keuze. Dit doen we door middel van acrylverf op canvas. Door te experimenteren met kleurencombinaties en je te richten op contrasten in je schilderij, werk je toe naar een zeer sprekend eindresultaat.
 
Het leukste is dat je zelf je foto mag kiezen! Dit kan jijzelf zijn, maar ook iemand anders die je graag wilt vereeuwigen. De foto stuur je een week voor de workshop naar ons op en deze wordt zo voorbereid dat je hiermee aan de slag kunt.
 
En vraag je je af of jij deze workshop wel kunt volgen, zonder ervaring? Jazeker! Deze workshop is toegankelijk voor iedereen, zowel met als zonder ervaring.

Duur van de workshop: 3,5 uur

Minimaal aantal deelnemers: 
Zelf een workshop volgen? Check de agenda onderaan deze pagina.

Prijs: 37,50 euro p.p. incl BTW*
*Koffie, thee en iets lekkers in overleg

Locaties
Qua locatie is alles mogelijk. Vaste plaatsen waar deze workshop wordt gegeven zijn Hoogezand, Assen, Veendam, Groningen, Leeuwarden en Zwolle. Wil je de workshop graag in een andere plaats volgen? Of zelfs bij je thuis of bij jullie bedrijf? We komen graag naar jouw locatie! Geef in je aanvraag aan wat de locatie van je voorkeur is.

Meer informatie of reserveren?

Bel, Whatsapp of klik op onderstaande contactknop voor meer informatie, om te reserveren of om een offerte op te vragen. Alles is mogelijk!