Mozaïeken

Prachtige kleuren tegels, het stukslaan, leren lijmen en leggen van alle stukjes: in deze workshop mozaïek komt alles aan bod!
 
We gaan aan de slag met het mozaïeken van een prachtige schaal. Allereerst gaan we het ontwerp bepalen en uitwerken. Je maakt een ruwe schets op papier of direct op de schaal. Daarna zoek je de kleuren uit die je bij jouw ontwerp of interieur vindt passen.
 
Om het patroon te kunnen leggen, heb je kleine stukjes tegel nodig. Hoe krijgen we die? Juist. Je mag je uitleven op het kapotslaan van de tegels. Heerlijk om fysiek je emoties te mogen uiten! 
 
Wanneer alle tegelscherven op maat zijn en je voldoende hebt om je schaal in te vullen, gaan we de schaal daadwerkelijk mozaïeken. Oftewel, alle stukjes vastlijmen en tot een prachtig eindresultaat uitwerken.
 
Let op: we gaan in deze workshop de schaal niet invoegen. De lijm moet minimaal 24 uur drogen. Je krijgt het voegmiddel en voeginstructies mee naar huis.

Duur van de workshop: 2,5 uur

Minimaal aantal deelnemers: 
Zelf een workshop volgen? Check de kalender!

Prijs: 36,- euro p.p. incl BTW*
*Koffie, thee en iets lekkers in overleg

Locaties
Qua locatie is alles mogelijk. Vaste plaatsen waar deze workshop wordt gegeven zijn Hoogezand, Veendam, Groningen, Assen, Leeuwarden en Zwolle. Wil je de workshop graag in een andere plaats volgen? Of zelfs bij je thuis of bij jullie bedrijf? We komen graag naar jouw locatie! Geef in je aanvraag aan wat de locatie van je voorkeur is.

Meer informatie of reserveren?

Bel, Whatsapp of klik op onderstaande contactknop voor meer informatie, om te reserveren of om een offerte op te vragen. Alles is mogelijk!