Mokken beschilderen

Van wegwerpbekertjes naar je eigen mok: kleine moeite, duurzame oplossing! En wat is er leuker dan samen met je vriendinnen of collega's je eigen mok te beschilderen?

In deze workshop ga je jouw eigen, unieke mok maken. Na het ontvetten van de mok ga je je favoriete patroon of ontwerp erop tekenen. Natuurlijk zijn er allemaal leuke voorbeelden aanwezig!

Daarna kunnen we aan de slag met de porseleinstiften. Doordat in deze workshop de porseleinverf in een stift zit, hoef je geen kunstenaar te zijn om een prachtige schildering te kunnen maken.

Het afbakken van de mokken doen jullie thuis, hierdoor heeft de verf goed de tijd om te drogen. Uiteraard krijgen jullie de instructies hiervoor mee. Daarna kan je heerlijk genieten van je eigen bakkie pleur of kop thee in je eigen stijl!

Duur van de workshop: 1 uur

Minimaal aantal deelnemers: 
Zelf een workshop volgen? Check de agenda onderaan deze pagina.

Prijs: 21 euro p.p. incl BTW*
*Koffie, thee en iets lekkers in overleg

Locaties
Qua locatie is alles mogelijk. Vaste plaatsen waar deze workshop wordt gegeven zijn Hoogezand, Veendam, Groningen, Leeuwarden en Zwolle. Wil je de workshop graag in een andere plaats volgen? Of zelfs bij je thuis of bij jullie bedrijf? We komen graag naar jouw locatie! Geef in je aanvraag aan wat de locatie van je voorkeur is.

Meer informatie of reserveren?

Bel, Whatsapp of klik op onderstaande contactknop voor meer informatie, om te reserveren of om een offerte op te vragen. Alles is mogelijk!