Landschappen in Aquarel

Lekker aan de slag met zogenaamde watercolour, oftewel aquarelverf. De prachtige kleuren van aquarelverf zorgen voor een intense kleurbeleving. Je leert hoe je kleuren meer of minder intens kunt maken met verschillende hoeveelheden water, hoe je een landschap opbouwt in verschillende lagen en hoe je verschillende kleuren kunt mengen. In deze workshop werk je een landschap uit op aquarelpapier.
 
Landschappen zijn zeer uiteenlopend, er zijn tal van kleurcombinaties die hiervoor gebruikt kunnen worden en je kunt je toeleggen op een landschap waar jij persoonlijk de voorkeur voor hebt. Denk aan strand, weide of juist een berglandschap. Er zijn allerhande voorbeelden beschikbaar.
 
Twijfel je of je dit wel kunt? Dat hoeft niet. Iedereen is welkom, alle niveaus worden aangeboden. Het is een toegankelijke workshop, ook als je nog geen ervaring hebt met aquarelverf of schilderen in het algemeen.
 
Doordat we in deze schilderworkshop veel water gebruiken, leer je perfectionisme los te laten en te werken vanuit vlekken. Je kunt één of meerdere ontwerpen maken, gebaseerd op verschillende voorbeelden.
 
Lekker aan de slag met aquarelverf, levendige kleuren en aquarelpapier, om daarna met prachtige resultaten weer naar huis te gaan.

Duur van de workshop: 2,5 uur

Minimaal aantal deelnemers: 
Zelf een workshop volgen? Check de agenda onderaan deze pagina.

Prijs: 36 euro p.p. incl BTW*
*Koffie, thee en iets lekkers in overleg

Locaties
Qua locatie is alles mogelijk. Vaste plaatsen waar deze workshop wordt gegeven zijn Hoogezand, Veendam, Groningen, Leeuwarden en Zwolle. Wil je de workshop graag in een andere plaats volgen? Of zelfs bij je thuis of bij jullie bedrijf? We komen graag naar jouw locatie! Geef in je aanvraag aan wat de locatie van je voorkeur is.

Meer informatie of reserveren?

Bel, Whatsapp of klik op onderstaande contactknop voor meer informatie, om te reserveren of om een offerte op te vragen. Alles is mogelijk!