Intuïtief schilderen

Schilderen vanuit je gevoel, vanuit een bepaalde kleur of een bepaald beeld dat in je opkomt… dat is nou intuïtief schilderen! Lekker aan de slag met kleuren die je aanspreken, zonder vastgesteld eindresultaat en het allermooiste: er is geen goed of fout!

In deze workshop ga je werken vanuit je onderbewuste. Je creativiteit gaat stromen en je zal merken dat ook jij voorkeur hebt voor bepaalde kleuren, schildertechnieken, het gebruik van kwasten, sponsjes of gewoon je handen. Niks fijner dan je inspiratie de vrije loop laten!

Met een verscheidenheid aan kleuren en andere materialen, maak je een prachtig schilderij dat helemaal past bij jou op dat moment. Een mooie blijvende herinnering aan het moment dat je echt stil stond bij jezelf en jouw onderbewuste!

Na afloop van de workshop heb je je intuïtie weer gevoeld en zal je die vaker kunnen terughalen. Door jouw kunstwerk een prominente plek te geven, denk je regelmatig terug aan hoe fijn het is om je gevoel te volgen. Terug naar je eigen basis!

Duur van de workshop: 2,5 uur

Minimaal aantal deelnemers: 
Zelf een workshop volgen? Check de agenda onderaan deze pagina.

Prijs: vanaf 35 euro p.p. incl BTW*
*Koffie, thee en iets lekkers in overleg

Locaties
Qua locatie is alles mogelijk. Vaste plaatsen waar deze workshop wordt gegeven zijn Hoogezand, Veendam, Assen, Groningen, Leeuwarden en Zwolle. Wil je de workshop graag in een andere plaats volgen? Of zelfs bij je thuis of bij jullie bedrijf? We komen graag naar jouw locatie! Geef in je aanvraag aan wat de locatie van je voorkeur is.

Meer informatie of reserveren?

Bel, Whatsapp of klik op onderstaande contactknop voor meer informatie, om te reserveren of om een offerte op te vragen. Alles is mogelijk!