Hoofd Boetseren/Boetseer je collega 

Zoveel mensen, zoveel verscheidenheid. Geen gezicht is gelijk! Een bril, krullenbol of haakneus? Grote ogen of juist hele kleine lippen? Alles komt in deze workshop voorbij!

Altijd al eens je vriend(inn)en, familie of collega’s van dichtbij willen bekijken? In deze workshop gaan jullie elkaars hoofd boetseren. En reken maar dat daar hele bijzondere details aan het licht komen! Zijn die puntoortjes je nooit eerder opgevallen? Of dat wipneusje?

Met of zonder ervaring, deze workshop is een aanrader. Van realistische tot hilarische resultaten, altijd uren vol vermaak! Vanwege de interactie en hilariteit zeer geschikt voor een vriendinnendag of familiedag. Ook als bedrijfsuitje is deze workshop ‘Boetseer je collega’ zeer geschikt.

Met het geboetseerde hoofd in de vensterbank, of wellicht in de bedrijfskantine, denk je nog lang terug aan een vermakelijke middag vol plezier en gezelligheid. 

Duur van de workshop: 2 uur

Minimaal aantal deelnemers: 
Zelf een workshop volgen? Check de agenda onderaan deze pagina.

Prijs: 36 euro p.p. incl BTW*
*Koffie, thee en iets lekkers in overleg

Locaties
Qua locatie is alles mogelijk. Vaste plaatsen waar deze workshop wordt gegeven zijn Hoogezand, Veendam, Groningen, Leeuwarden en Zwolle. Wil je de workshop graag in een andere plaats volgen? Of zelfs bij je thuis of bij jullie bedrijf? We komen graag naar jouw locatie! Geef in je aanvraag aan wat de locatie van je voorkeur is.

Meer informatie of reserveren?

Bel, Whatsapp of klik op onderstaande contactknop voor meer informatie, om te reserveren of om een offerte op te vragen. Alles is mogelijk!