Flessentuin XL

Inmiddels zijn ze niet meer weg te denken uit de tuincentra en bloemenzaken: de welbekende ‘zelfvoorzienende’ planten in een afgesloten fles. Ze hebben geen water of voeding nodig, maar zijn in alles voorzien in hun veilige glazen huis.

In deze workshop gaan we aan de slag met het maken van je eigen ecotuin XL in een fles. Deze workshop is gelijk aan de workshop 'Flessentuin', alleen kun je hier kiezen voor grotere, ronde flessen. Doordat we verschillende lagen opbouwen voordat de plantjes worden gepoot, creëer je een ecosysteem waarin alles aanwezig is. Zo hoef je nooit meer naar je plantjes om te kijken!

Heb je je al eens afgevraagd hoe al die ‘ingrediënten’ in de fles worden gestopt? Ervaar het zelf! Na afloop neem je je groene tuintje mee naar huis, om heel lang van te kunnen genieten!

Duur van de workshop: 2 uur

Minimaal aantal deelnemers: 
Zelf een workshop volgen? Check de agenda onderaan deze pagina.

Prijs: vanaf 49 euro p.p. incl BTW*, afhankelijk van formaat fles
*Koffie, thee en iets lekkers in overleg

Locaties
Qua locatie is alles mogelijk. Vaste plaatsen waar deze workshop wordt gegeven zijn Hoogezand, Veendam, Groningen, Leeuwarden en Zwolle. Wil je de workshop graag in een andere plaats volgen? Of zelfs bij je thuis of bij jullie bedrijf? We komen graag naar jouw locatie! Geef in je aanvraag aan wat de locatie van je voorkeur is.

Meer informatie of reserveren?

Bel, Whatsapp of klik op onderstaande contactknop voor meer informatie, om te reserveren of om een offerte op te vragen. Alles is mogelijk!