Dikke kerstdames en sneeuwpoppen 3D

‘It’s the most wonderful time of the year!’ Wie is er niet gek op, die heerlijke meezingers die begin november vaak stiekem alweer worden gedraaid. Kerstversiering weer van de zolder halen en het hele huis weer in die gezellige kerstsfeer.

We kennen allemaal het dikke dames schilderen. Gezellig met een wijntje of een gebakje, in hun fleurige jurken aan de eettafel. Maar wat is er nou leuker dan dikke kerstdames of dikke sneeuwvrouwtjes in 3D te maken?

Met klei en wat hulpmiddelen gaan we aan de slag. Als we de basis klaar hebben, kunnen we met de attributen aan de slag. Een leuke kerstmuts, sjaal om, hoedje op? Alles kan! Na het drogen van de klei verven we kerstkleuren op onze vrolijke vrouwtjes. Leuk om af te maken met een kerstlint of glitters!

Tussen je kerstboom, slingers en kaarsjes staat ze te pronken op je eettafel of vensterbank. En dan maar genieten van deze fijne kerstperiode met jouw gezellige kerst- of sneeuwvrouwtje!

Duur van de workshop: 3,5 uur

Minimaal aantal deelnemers: 
Zelf een workshop volgen? Check de agenda onderaan deze pagina.

Prijs: 35 euro p.p. incl BTW*
*Koffie, thee en iets lekkers in overleg

Locaties
Qua locatie is alles mogelijk. Vaste plaatsen waar deze workshop wordt gegeven zijn Hoogezand, Assen, Veendam, Groningen, Leeuwarden en Zwolle. Wil je de workshop graag in een andere plaats volgen? Of zelfs bij je thuis of bij jullie bedrijf? We komen graag naar jouw locatie! Geef in je aanvraag aan wat de locatie van je voorkeur is.

Meer informatie of reserveren?

Bel, Whatsapp of klik op onderstaande contactknop voor meer informatie, om te reserveren of om een offerte op te vragen. Alles is mogelijk!