Dikke dames schilderen

Wie kent ze niet? Die vrolijke, kleurrijke dikke dames met een lekker wijntje of gebakje. Inmiddels al geruime tijd een bekend begrip, maar ze zijn en blijven onwijs gezellig!

Ze zijn dol op aan het strand zitten, met elkaar op stap gaan of juist bijkletsen aan een enorme eettafel vol met overheerlijke lekkernijen. Als ze voorbij fietsen met hun fleurige jurken en hun getuite lipjes, stelen ze de show! Met een overvloed aan bonte verfkleuren ga je jouw eigen dikke dames op doek schilderen.

Deze workshop is en blijft ontzettend leuk voor zowel gevorderden als beginners. Door de verscheidenheid aan kleuren, de variatie aan taferelen en de gezelligheid die de dames uitstralen, gegarandeerd een succes!

Eenmaal weer thuis blijft het vrolijke gevoel terugkomen wanneer je naar jouw prachtige, bonte creatie aan de muur kijkt! Een workshop om nog lang aan terug te denken.

Duur van de workshop: 2,5 uur

Minimaal aantal deelnemers: 
Zelf een workshop volgen? Check de agenda onderaan deze pagina.

Prijs: 36 euro p.p. incl BTW*
*Koffie, thee en iets lekkers in overleg

Locaties
Qua locatie is alles mogelijk. Vaste plaatsen waar deze workshop wordt gegeven zijn Hoogezand, Veendam, Groningen, Leeuwarden en Zwolle. Wil je de workshop graag in een andere plaats volgen? Of zelfs bij je thuis of bij jullie bedrijf? We komen graag naar jouw locatie! Geef in je aanvraag aan wat de locatie van je voorkeur is.

Meer informatie of reserveren?

Bel, Whatsapp of klik op onderstaande contactknop voor meer informatie, om te reserveren of om een offerte op te vragen. Alles is mogelijk!