Dikke dames 3D

We kennen allemaal het concept ‘dikke dames schilderen’. Gezellig met een wijntje of een gebakje, in hun fleurige jurken aan de eettafel. Maar wat is er nou leuker dan deze dikke dames in 3D te maken?

Met klei en wat hulpmiddelen gaan we aan de slag. Als we de basis klaar hebben, kunnen we met de attributen aan de slag. Een leuke hoed, sjaaltje om, haar in de krul? Alles kan! Na het drogen van de klei verven we heerlijke felle kleuren op onze vrolijke vrouwtjes. Leuk om af te maken met een lint of stippen op de jurk!

Tussen je planten, kaarsjes en accessoires staat ze te pronken in je kast of vensterbank. Zie jouw gezellige dikke dame shinen!

Duur van de workshop: 3 - 3,5 uur

Minimaal aantal deelnemers: 
Zelf een workshop volgen? Check de agenda onderaan deze pagina.

Prijs: 38,50 euro p.p. incl BTW*
*Koffie, thee en iets lekkers in overleg

Locaties
Qua locatie is alles mogelijk. Vaste plaatsen waar deze workshop wordt gegeven zijn Hoogezand, Veendam, Groningen, Leeuwarden en Zwolle. Wil je de workshop graag in een andere plaats volgen? Of zelfs bij je thuis of bij jullie bedrijf? We komen graag naar jouw locatie! Geef in je aanvraag aan wat de locatie van je voorkeur is.

Meer informatie of reserveren?

Bel, Whatsapp of klik op onderstaande contactknop voor meer informatie, om te reserveren of om een offerte op te vragen. Alles is mogelijk!