Botanisch Aquarel schilderen

Prachtige intense kleuren, lekker veel water en onbeperkt mogen knoeien, oftewel: Botanisch aquarel schilderen!

In deze workshop gaan we aan de slag met het schilderen van kleurrijke bloemen en planten. Doordat we in deze schilderworkshop veel water gebruiken, leer je perfectionisme los te laten en te werken vanuit vlekken. Je kunt één of meerdere ontwerpen maken, gebaseerd op verschillende voorbeelden. Lekker aan de slag met aquarelverf, heerlijke felle kleuren en aquarelpapier.

Deze workshop is en blijft ontzettend leuk voor zowel gevorderden als beginners. Door de prachtige intense kleuren en de vrije hand waarmee je werkt, gegarandeerd een succes!

Eenmaal weer thuis blijft het vrije gevoel terugkomen, wanneer je naar jouw creatie vol heerlijke kleuren en vrije vlekken kijkt! Een workshop om nog lang aan terug te denken.

Duur van de workshop: 2,5 uur

Minimaal aantal deelnemers: 
Zelf een workshop volgen? Check de agenda onderaan deze pagina.

Prijs: 35 euro p.p. incl BTW*
*Koffie, thee en iets lekkers in overleg

Locaties
Qua locatie is alles mogelijk. Vaste plaatsen waar deze workshop wordt gegeven zijn Hoogezand, Veendam, Groningen, Leeuwarden en Zwolle. Wil je de workshop graag in een andere plaats volgen? Of zelfs bij je thuis of bij jullie bedrijf? We komen graag naar jouw locatie! Geef in je aanvraag aan wat de locatie van je voorkeur is.

Meer informatie of reserveren?

Bel, Whatsapp of klik op onderstaande contactknop voor meer informatie, om te reserveren of om een offerte op te vragen. Alles is mogelijk!