Bonbons Maken

Wiens hart klopt nou niet sneller van chocolade? En vooral als je denkt aan je eigen chocoladecreaties maken, ook nog eens met al je vriend(inn)en!

In deze workshop ga je als een echte patissier je eigen bonbons maken! Na het smelten van de Belgische chocolade, vullen we de vormen op geheel ouderwetse wijze. Daarna gaan we aan de slag met het maken van de vulling, oftewel de ganache en vullen we de bonbons af.

Maar dat is niet het enige. In deze workshop maken we ook nog flikken! Niks leuker en lekker dan gesmolten chocolade omtoveren tot prachtig versierde knapperige chocoladeschijfjes. En psssttt… tijdens de hele workshop mag je onbeperkt chocolade eten!

Aan het einde van de workshop neem je minimaal 250 gram chocolade mee naar huis, in de vorm van bonbons en flikken. Hiermee kun je heerlijk nagenieten van een onvergetelijke ervaring!

Duur van de workshop: 2,5 uur

Minimaal aantal deelnemers: 
Zelf een workshop volgen? Check de agenda onderaan deze pagina.

Prijs: 41,50 euro p.p. incl BTW*
*Koffie, thee en iets lekkers in overleg

Locaties
Qua locatie is alles mogelijk. Vaste plaatsen waar deze workshop wordt gegeven zijn Hoogezand, Veendam, Groningen, Leeuwarden en Zwolle. Wil je de workshop graag in een andere plaats volgen? Of zelfs bij je thuis of bij jullie bedrijf? We komen graag naar jouw locatie! Geef in je aanvraag aan wat de locatie van je voorkeur is.

Meer informatie of reserveren?

Bel, Whatsapp of klik op onderstaande contactknop voor meer informatie, om te reserveren of om een offerte op te vragen. Alles is mogelijk!