Penis boetseren

Als jullie binnen komen, lijkt het net alsof we gezellig elkaars hoofd gaan boetseren. Een beetje tam voor een vrijgezellenfeest, maar goed. We beginnen direct met het kleien van de schouders en de nek. Jullie vrijgezel gaat er vrolijk in mee.

Op het moment dat jullie lekker aan het werk zijn, komt er spontaan een naakte man binnen lopen. Verrassing! Hilariteit alom. Wanneer jullie vrijgezel weer op adem is gekomen, gaan we de piemel van ons model in klei vereeuwigen.

Uiteraard bekijken we de penis van deze naakte man constant vanuit allerlei hoeken, waardoor jullie goed kunnen kijken hoe het mannelijk geslacht eruit ziet. Een heerlijke workshop waarin jullie ongegeneerd twee uur naar jullie naaktmodel mogen kijken.

Nadat we een prachtige piemel hebben nagemaakt, maken we een groepsfoto met al jullie werken erop. Fantastisch om maanden na de bruiloft opnieuw te bekijken! En wat te denken van al die prachtig gekleide piemels die jullie vensterbanken thuis gaan vullen?

Duur van de workshop: 2 uur

Minimaal aantal deelnemers: 

Prijs: 37 euro p.p. incl BTW*
*Koffie, thee en iets lekkers in overleg

Locaties
Qua locatie is alles mogelijk. Vaste plaatsen waar deze workshop wordt gegeven zijn Hoogezand, Veendam, Groningen, Leeuwarden en Zwolle. Wil je de workshop graag in een andere plaats volgen? Of zelfs bij je thuis of bij jullie bedrijf? We komen graag naar jouw locatie! Geef in je aanvraag aan wat de locatie van je voorkeur is.

Meer informatie of reserveren?

Bel, Whatsapp of klik op onderstaande contactknop voor meer informatie, om te reserveren of om een offerte op te vragen. Alles is mogelijk!