Naaktmodel schilderen Man

Stel, je komt binnen in een ruimte waar een prachtig stilleven voor jullie klaar staat. Beetje vreemd voor een vrijgezellenfeest, maar goed. We beginnen direct met het schilderen van de achtergrond van jullie doeken. Jullie vrijgezel doet vrolijk mee.

Op het moment dat iedereen lekker aan het werk is, komt er spontaan een naakte man binnen lopen. Verrassing! Hilariteit alom. Wanneer jullie vrijgezel weer op adem is gekomen, gaan we het naakte lijf op doek vereeuwigen. Uiteraard maken we verschillende schetsen vanuit allerlei hoeken, waardoor jullie goed kunnen kijken hoe het menselijk lichaam eruit ziet. Een heerlijke workshop waarin jullie ongegeneerd twee uur naar jullie naaktmodel mogen kijken.

Nadat we met houtskool en pastelkrijt het model hebben vastgelegd op doek, maken we een groepsfoto met al jullie werken erop. Fantastisch om maanden na de bruiloft opnieuw te bekijken!

Duur van de workshop: 2 uur

Minimaal aantal deelnemers: 

Prijs: 38 euro p.p. incl BTW*
*Koffie, thee en iets lekkers in overleg

Op verzoek is het mogelijk om de vrijgezel ook in een leuke outfit te laten poseren. Wil je hiervan een gaaf schilderij laten maken als origineel huwelijkskado? Dat kan al voor 125 euro!

Locaties
Qua locatie is alles mogelijk. Vaste plaatsen waar deze workshop wordt gegeven zijn Hoogezand, Veendam, Groningen, Leeuwarden en Zwolle. Wil je de workshop graag in een andere plaats volgen? Of zelfs bij je thuis of bij jullie bedrijf? We komen graag naar jouw locatie! Geef in je aanvraag aan wat de locatie van je voorkeur is.

Meer informatie of reserveren?

Bel, Whatsapp of klik op onderstaande contactknop voor meer informatie, om te reserveren of om een offerte op te vragen. Alles is mogelijk!