Bodypaint Man

Wie kent het niet, van die prachtig beschilderde mannen? Heb jij er ook altijd al stiekem van gedroomd om eens iemand te kunnen beschilderen en je helemaal uit te leven met kleuren en patronen? Dan is dit je kans!

In deze workshop gaan we aan de slag met professionele bodypaint op een mannelijk naaktmodel. Jullie kunnen werken vanuit een ontwerp, ofwel jullie laten je fantasie de vrije loop. Alles kan en is mogelijk! Het is erg leuk om als groep een volledige lichaamsbeschildering te creëren. Uiteraard worden jullie tijdens het hele proces begeleid.

Om nog lekker lang na te kunnen genieten van deze dag, kunnen jullie aan het einde van de workshop de schilderingen vastleggen met foto’s. Prachtig om af te drukken en op een mooie plek in huis te hangen!

Duur van de workshop: 2,5 uur

Minimaal aantal deelnemers: 

Prijs: 36 euro p.p. incl BTW*
*Koffie, thee en iets lekkers in overleg

Locaties:
Qua locatie is alles mogelijk. Vaste plaatsen waar deze workshop wordt gegeven zijn Hoogezand, Veendam, Groningen, Assen, Leeuwarden en Zwolle. Wil je de workshop graag in een andere plaats volgen? Of zelfs bij je thuis of bij jullie bedrijf? We komen graag naar jouw locatie! Geef in je aanvraag aan wat de locatie van je voorkeur is.

Meer informatie of reserveren?

Bel, Whatsapp of klik op onderstaande contactknop voor meer informatie, om te reserveren of om een offerte op te vragen. Alles is mogelijk!