Reiki Behandeling

Veel mensen voelen zich afgestompt, futloos, overprikkeld en zijn de verbinding met zichzelf kwijt. Ook lichamelijke klachten zijn van grote invloed op het dagelijks functioneren. Het is lastig om daar zelf uit te komen. Vaak word je geleefd of zie je door de bomen het bos niet meer. Deze behandeling is erop gericht om jou te brengen wat jij op dit moment nodig hebt. 

Reiki is een hele fijne methode om jouw zelfhelende vermogen te stimuleren. Door middel van handoplegging wordt er universele energie doorgegeven. Hoe dit er precies uitziet of hoe dit voelt, verschilt van mens tot mens. De behandeling brengt jou namelijk precies dat, wat voor jou nu nodig is. Iedereen beschikt over zelfhelend vermogen.

Tijdens de intake bespreken we hoe het met je gaat en waar je tegenaan loopt. Daarmee krijgen we onze eerste verbinding. Daarna starten we onze sessie. Deze vindt gekleed plaats, ofwel liggend op een behandeltafel, ofwel zittend op een stoel. Zoals jij dit het meest prettig vindt. Hierna maak ik diepere verbinding met jou, door middel van handoplegging. Via mijn handen breng ik de energie vanuit de kosmos over naar plekken in het lichaam, waar dat voor jou nodig is. Tijdens de behandeling komt vaak naar voren waar extra energie of kracht nodig is, of gebieden die meer aandacht vragen. Reiki brengt je hiermee in balans op verschillende holistische niveaus: fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch of spiritueel.

Duur van de sessie: Intakeconsult: 75 minuten
                              Vervolgconsult: 60 minuten

Prijs: Intake 70 euro incl. BTW, vervolgconsult 50 euro incl. BTW

Locaties:
Deze sessie wordt gegeven in het atelier in Hoogezand. Overige locaties in overleg.

Meer informatie of reserveren?

Bel, Whatsapp of klik op onderstaande contactknop voor meer informatie, om te reserveren of om een offerte op te vragen. Alles is mogelijk!