Intuïtief Creëren

In deze drukke tijd is het lastig om te ontspannen. Je hebt het gevoel alle ballen hoog te moeten houden en het is moeilijk om uit die molen te komen.

In deze sessie gaan we met onze handen aan de slag. Door met je handen te werken, ga je uit je hoofd. Dan komt de rust en ontspanning die je zo lang niet hebt gevoeld.

We starten de sessie met een kopje koffie of thee. Tijdens ons gesprek over wie je bent en waar je tegenaan loopt, gaan we materialen uitkiezen om mee te werken. Je kunt kiezen voor bijvoorbeeld schilderen of boetseren, in allerhande vormen en op allerlei materialen. Hierna ga je werken vanuit je gevoel, vanuit een bepaalde kleur of een bepaald beeld dat in je opkomt. Oftewel, werken vanuit je intuïtie. Er is geen vastgesteld eindresultaat en het allermooiste: er is geen goed of fout. Door de ontspannende muziek merk je dat je terugzakt in je lichaam, vanuit je altijd drukke hoofd.

Met een verscheidenheid aan materialen, maak je een prachtig eindstuk dat helemaal past bij jou op dit moment. Een mooie blijvende herinnering aan het moment dat je echt stil stond bij jezelf en jouw onderbewuste.

Na afloop van de sessie zal je het ontspannen gevoel vaker kunnen terughalen. Door jouw kunstwerk een prominente plek te geven, denk je regelmatig terug aan hoe fijn het is om je gevoel te volgen. Terug naar je eigen basis!

Duur van de sessie: 2,5 uur

Prijs: 45 euro incl. BTW, incl. materialen.

Locaties:
Qua locatie is alles mogelijk. Vaste plaatsen waar deze workshop wordt gegeven zijn Hoogezand, Veendam, Assen, Groningen, Leeuwarden en Zwolle. Wil je de workshop graag in een andere plaats volgen? Of zelfs bij je thuis of bij jullie bedrijf? We komen graag naar jouw locatie! Geef in je aanvraag aan wat de locatie van je voorkeur is.

Meer informatie of reserveren?

Bel, Whatsapp of klik op onderstaande contactknop voor meer informatie, om te reserveren of om een offerte op te vragen. Alles is mogelijk!