Chakra Creaties:
een Reiki inspiratie sessie

Verbinden met jezelf
We leven in een drukke tijd. Het is gemakkelijk om jezelf te verliezen in de dagelijkse dingen. Zorgen voor of om je gezin, je werk, sociale contacten onderhouden. Het voelt vaak alsof er zoveel moet. Maar dan komt het besef. Dit is niet vol te houden. Waar blijf jij? En hoe kan je dit veranderen? En wat wil je überhaupt? Je hebt jezelf zo lang weggecijferd, dat je niet meer weet wie je echt bent en hoe je dit moet realiseren.

In deze sessie gaan we op zoek naar jou. Even terug naar de basis. Volledige ontspanning. En samen met die ontspanning, komen er nieuwe inzichten. Gaan hoofd en lichaam weer samen werken. Laait het vuur in jezelf op. En daar gaan we voor!

Tijdens deze sessie combineren we Reiki met creativiteit. Na ontvangst met een lekker kopje koffie of thee, hoor ik graag hoe je in het leven staat en wat jou bezig houdt. We bespreken samen wat jij graag anders zou willen zien.

Daarna starten we met een Reiki behandeling om je energie in balans te laten komen. Jouw zelfhelend vermogen wordt versterkt en je voelt je lichaam ter plekke ontspannen. Voor sommige mensen is dit een gevoel dat ze heel lang niet hebben ervaren. Er kunnen emoties vrijkomen, waarvan je niet wist dat ze er waren. Na de Reiki-sessie is er tijd om bij te komen en bespreken we wat er tijdens de sessie gebeurde.

Nu is het tijd om creatief aan de slag te gaan. Met behulp van verschillende materialen ga je vanuit je gevoel werken. Er is geen goed of fout hierin. Door de ervaring tijdens de Reiki-behandeling en de ontspanning die je voelt, zal er iets ontstaan wat je niet voor mogelijk had gehouden. Je zult zien dat je dichter bij jezelf en jouw wensen bent gekomen.

Uiteraard bespreken we samen hoe je dit gevoel vol kunt houden en kunt werken aan de doelen die bij jou omhoog zijn gekomen. Je krijgt een reminder mee naar huis om nog lang stil te staan bij deze sessie. Want vergeet één ding na vandaag nooit meer: jij bent belangrijk!

Duur van de sessie: 1 dagdeel, ong. 4 tot 4,5 uur (ochtend, middag, avond)

Prijs: 245 euro incl. BTW.

Locaties:
Deze sessie wordt gegeven in het atelier in Hoogezand.

Meer informatie of reserveren?

Bel, Whatsapp of klik op onderstaande contactknop voor meer informatie, om te reserveren of om een offerte op te vragen. Alles is mogelijk!