Levensvuur Verbindingspad: 
Een reis door Creativiteit, meditatie en energie

Loslaten en ontwikkelen
We leven in een drukke tijd. Het is gemakkelijk om jezelf te verliezen in de dagelijkse dingen. Zorgen voor of om je gezin, je werk, sociale contacten onderhouden. Het voelt vaak alsof er zoveel moet. Maar dan komt het besef. Dit is niet vol te houden. Waar blijf jij? En hoe kan je dit veranderen? En wat wil je überhaupt? Je hebt jezelf zo lang weggecijferd, dat je niet meer weet wie je echt bent en hoe je dit moet realiseren.

In deze sessie gaan we op zoek naar jou. Even terug naar de basis. Volledige ontspanning. En samen met die ontspanning, komen er nieuwe inzichten. Gaan hoofd en lichaam weer samen werken. Laait het vuur in jezelf op. En daar gaan we voor!

Tijdens deze sessie combineren we een flinke natuurwandeling met creativiteit. Na ontvangst met een lekker kopje koffie of thee, starten we met onze wandeling. Ik hoor graag hoe je in het leven staat en wat jou bezig houdt. We bespreken samen wat jij graag anders zou willen zien.

Gedurende de wandeling komen er veel onderwerpen voorbij. Al lopende ontstaan er nieuwe inzichten en kom je dichterbij je gevoel. Wandelen kan de lading van moeilijke onderwerpen afhalen. Je leiden naar aangename gevoelens en zorgen voor ontspanning.

Na de wandeling kom je rustig bij met een kopje thee of koffie. Tijdens dat moment gaan we materialen uitkiezen. Wat spreekt je aan? Waar trekt je gevoel je naartoe? Is het naar dat beeld wat je nu in je hoofd hebt gekregen, van waar je graag naartoe wilt? Of wil je juist iets loslaten en probeer je dat uit te werken? Het fijne van werken vanuit je gevoel is: er is geen goed of fout. Er hoeft geen einddoel te zijn.

Wanneer je eindstuk klaar is, zal je merken dat je een duidelijk beeld voor ogen hebt en dat je meer ontspannen bent dan je de afgelopen periode geweest bent. Samen bespreken we hoe je dit gevoel kunt vasthouden. Ook geef ik je een reminder mee naar huis, als steuntje in de rug. En na vandaag vergeet je één ding nooit meer: jouzelf!

Duur van de sessie: 1 dagdeel, ong. 4 tot 4,5 uur(ochtend, middag, avond)

Prijs: 245 euro incl. BTW.

Locaties
Deze sessie wordt gegeven vanuit het atelier in Hoogezand. De wandelroute is ong. 6 km.

Meer informatie of reserveren?

Bel, Whatsapp of klik op onderstaande contactknop voor meer informatie, om te reserveren of om een offerte op te vragen. Alles is mogelijk!