Vrolijke Dieren schilderen

Wie is er nou niet gek op de felgekleurde, vrolijke dieren! Niks leuker dan tijdens jouw kinderfeestje hiermee aan de slag te gaan. Je hoeft niet eens een dierenliefhebber te zijn om blij te worden van die heerlijke gekleurde koeiensnuiten, uit de kluiten gewassen bonte katten of fleurige schapen. In deze workshop ga je je favoriete diersoort tekenen en schilderen!

Een vrolijke varkensneus, stelletje hippe kippen of een gezellige lama aan je muur? Of kies je eerder voor de uitheemse soorten zoals een giraf, struisvogel of olifant? Met al deze mooie kleuren komt jouw vrolijke dier al snel tot leven!

Dit feestje is juist geschikt voor kinderen van 8 tot 16 jaar, met of zonder schilderervaring. Met elkaar werken we toe naar een vrolijk en kleurrijk eindresultaat. We maken er een gezellige middag van!
Eenmaal thuis gekomen kan je nog een poosje nagenieten van jouw prachtige kunstwerk. En met één blik naar jouw eigen vrolijke dier aan de muur, begint je dag altijd goed!

Duur van het feestje: 2 uur

Minimaal aantal deelnemers: 
Met minder kinderen een kinderworkshop volgen? Check de kalender bovenaan in het menu.

Prijs: 15,- euro per kind, incl. BTW.
Max. 1 ouder aanwezig.

Locaties
Qua locatie is alles mogelijk. We komen graag naar je toe! Wil je het liever niet thuis? Dan regelen we dat. Ergens in provincie Groningen, Friesland, Drenthe: no problem. Geef in je aanvraag aan wat de locatie van je voorkeur is.

Meer informatie of reserveren?

Bel, Whatsapp of klik op onderstaande contactknop voor meer informatie, om te reserveren of om een offerte op te vragen. Alles is mogelijk!