Schatkist beschilderen

Iedereen heeft geheime schatten die goed verstopt moeten worden. Laten we daarom zorgen voor een échte schatkist! En dan eentje die je natuurlijk zelf zo mooi kunt maken als je maar wilt.

Tijdens dit kinderfeestje gaan we aan de slag met het beschilderen van je eigen schatkist. Natuurlijk beginnen we eerst met het belangrijkste: het ontvangen van de jarige! Terwijl onze jarige job of jarige jet de kadootjes uitpakt, genieten jullie van wat te drinken en een lekker cakeje. Daarna gaan we uiteraard aan de slag, want er is een hoop creatiefs te doen!

Voorzien van allerlei vrolijke kleuren verf, kunnen jullie je helemaal uitleven op de schatkisten. Wat maak jij erop? Een spannend dier, vrolijke kleurtjes of je eigen naam? Uiteraard helpen we waar nodig! Wat is er nou mooier dan lekker kliederen met verf?

Van hard werken krijg je dorst, dus tijdens het feestje krijgen jullie nog wat te drinken met stiekem nog wat lekkers. En heb je tussendoor pauze nodig? Dan verzetten we de zinnen even met andere gezellige dingen!

Als de verf droog is kunnen we mooie diamanten op je schatkist plakken om het helemaal af te maken.

Duur van het feestje: 1,5 - 2 uur

Minimaal aantal deelnemers: 
Met minder kinderen een kinderworkshop volgen? Check de kalender bovenaan in het menu.

Prijs: 15,- euro per kind, incl. BTW.
Grotere schatkist schilderen? € 2,50 per kind extra, incl. BTW.

Max. 1 ouder aanwezig.

Locaties
Qua locatie is alles mogelijk. We komen graag naar je toe! Wil je het liever niet thuis? Dan regelen we dat. Ergens in provincie Groningen, Friesland, Drenthe: no problem. Geef in je aanvraag aan wat de locatie van je voorkeur is.

Meer informatie of reserveren?

Bel, Whatsapp of klik op onderstaande contactknop voor meer informatie, om te reserveren of om een offerte op te vragen. Alles is mogelijk!