Chocoladefeestje

Urenlang bezig zijn met chocola: wie droomt er niet van? Onbeperkt chocola eten, prachtige chocoladecreaties maken en zien hoe je chocolade kunt verwerken. Heerlijk!

De titel zegt genoeg. We gaan namelijk heerlijk bezig met… chocola! Maar voordat we dat doen, wordt de jarige jet of jarige job in het zonnetje gezet en mag hij of zij kadootjes uitpakken. Lekker met wat te drinken en een cakeje erbij. Daarna gaan we snel aan de slag, want er moet chocolade worden gesmolten!

Volgens de methode van de aloude patissiers wordt de chocolade gesmolten en daarna getempereerd. Ook zien jullie hoe massieve chocolaatjes worden gemaakt. Een waanzinnig leuk proces om naar te kijken. Daarna gaan jullie zelf aan de slag. Er moeten namelijk flikken worden gemaakt! En welke versiering doe jij erop? Mini marshmallows, hagelslag of juist rozijntjes?

Maar dat is nog niet alles. Ook gaan jullie leuke vormpjes maken van fondant of marsepein, die we daarna in de vloeibare chocola dippen. Tijdens het feestje mogen jullie alles proeven en lekker snoepen van de chocola. Hard werken maakt ook dorstig, dus jullie krijgen nog wat te drinken tussendoor.

En als jullie dan klaar zijn, krijgen jullie een zakje met jullie prachtige chocoladecreaties mee naar huis. Ook lekker voor jullie papa’s en mama’s!

Want zeg nou zelf… wie houdt er nou niet van chocolade?

Duur van het feestje: 2 uur

Minimaal aantal deelnemers: 
Met minder kinderen een kinderworkshop volgen? Check de kalender bovenaan in het menu.

Prijs: 17,50 euro per kind, incl. BTW.
Max. 1 ouder aanwezig.

Locaties
Qua locatie is alles mogelijk. We komen graag naar je toe! Wil je het liever niet thuis? Dan regelen we dat. Ergens in provincie Groningen, Friesland, Drenthe: no problem. Geef in je aanvraag aan wat de locatie van je voorkeur is.

Meer informatie of reserveren?

Bel, Whatsapp of klik op onderstaande contactknop voor meer informatie, om te reserveren of om een offerte op te vragen. Alles is mogelijk!