Over Uiterst Eigen

Uiterst Eigen. Een zoektocht naar een naam voor iets wat grenzeloos is. Uniek. Uitzonderlijk. Echt voor jouzelf. Speciaal voor een dierbare. Extreem bijzonder. Al deze dingen vind je terug in mijn passie.

Van jongs af aan zijn andere mensen belangrijk. Zie ik iedereen als mooi en uniek. Doe ik graag dingen, waar andere mensen blij van worden. Dat kan je twee verschillende kanten op leiden: je cijfert jezelf weg om het anderen naar de zin te maken, of je maakt er je passie van om hele bijzondere werken en ervaringen neer te zetten.

Gedurende mijn loopbaan bij een aantal werkgevers, merkte ik dat ik altijd verbindend werk. Dat ik de mensen binnen een bedrijf bij elkaar wil brengen. Dat collega’s graag hun hart bij me luchten. Dat ik dingen snel aanvoel, waar anderen dat vaak niet hebben. Al deze eigenschappen gebruikte ik in mijn functie, naast het uitvoeren van mijn ‘gewone’ taken. Mijn passie voor schilderen kwam daar in de avonduren nog bij. Je kunt je voorstellen dat dat, in combinatie met een gezin, op alle vlakken te weinig voldoening gaf. Want een passie kun je niet afremmen. Die wil groeien!

In april 2022 ben ik officieel gestart met mijn bedrijf. Uiterst Eigen. Waarin creativiteit geen grenzen kent. Waarin ik alles bij elkaar kan brengen wat ik zo belangrijk vind. Liefde voor een ander en originaliteit, uitgedragen in unieke kado’s. Een workshop met vriendinnen, waarin ze ontspanning en gezelligheid vinden. Vrijgezellenfeesten, waar hilariteit, ontspanning en onvergetelijke herinneringen elkaar afwisselen. Kinderfeestjes, waar kinderen volledig kunnen opgaan in waar ze mee bezig zijn. En natuurlijk Uiterst intuïtieve sessies, waarin je één op één verbinding maakt. Waarin een ander zich openstelt, waardoor je fantastische resultaten kunt behalen en iemand terug kunt brengen bij zichzelf.

Voor mij is Uiterst Eigen dé manier om deze wereld een stukje mooier te maken. Om mensen dichter bij zichzelf en elkaar te brengen. Dat al mijn klanten dat maar mogen voelen.