Afscheid

Afscheid kent vele vormen. Afscheid van een dierbare die overleden is, afscheid van een situatie, van een vroegere versie van jezelf of van een huisdier.

Het (laten) maken van iets passends kan helpen bij het gemis. Denk hierbij aan een beschilderde grafkist, volledig passend bij de overledene. Een gezamenlijke beschildering op een grafkist maken, samen met de kinderen. Of een herinneringenbox, waarin allerlei spulletjes bewaard worden van diegene die zo gemist wordt.

Steun kan ook gezocht worden in bijvoorbeeld een schilderij van een overleden huisdier of een schildering, passend bij een vroegere versie van jezelf waarvan je afscheid neemt. Elke vorm van afscheid kent zijn eigen verhaal.

Samen gaan we in gesprek over jouw/jullie wensen. Uit dat gesprek kan ik opmaken wat je graag zou willen en ga ik aan de slag.

Naast de getoonde werken schilder ik vrijwel elke stijl: van abstract tot realistisch, maar ook met verschillende materialen. Kijk voor meer voorbeelden op mijn Instagram of Facebookpagina of in de Inspiratie-gallerij op de homepage. Of nog fijner: neem gewoon contact op.

Herinneringenkist: 29,5 x 19,5 x 12,9 vanaf 80 euro.
Herinneringenkist groot: 75 x 43 x 53 vanaf 175 euro.
Schilderij: 30 x 40 vanaf 125 euro.
Schilderij: 100 x 100 vanaf 350 euro.
Beschilderde grafkist: vanaf 500 euro.

Meer informatie of de mogelijkheden bespreken?

Bel, Whatsapp of klik op onderstaande contactknop voor meer informatie of om een offerte op te vragen.
Alles is mogelijk!