
Workshop Paasbonbons maken
april 9 @ 13:00 - 15:30

In deze workshop ga je als een echte patissier je eigen paasbonbons maken! Na het smelten van de Belgische chocolade, vullen we de paasvormen op geheel ouderwetse wijze. Daarna gaan we aan de slag met het maken van de vulling, oftewel de ganache en vullen we de paasbonbons af.
Maar dat is niet het enige. In deze workshop maken we ook nog flikken! Niks leuker en lekker dan gesmolten chocolade omtoveren tot prachtig versierde knapperige paas-chocoladeschijfjes. En psssttt… tijdens de hele workshop mag je onbeperkt chocolade eten!
Aan het einde van de workshop neem je minimaal 250 gram chocolade mee naar huis, in de vorm van paasbonbons en paasflikken. Hiermee kun je heerlijk nagenieten van een onvergetelijke ervaring!
Duur van de workshop: 2,5 uur
Prijs: 41,50 euro p.p. incl koffie/thee en iets lekkers.
Geef je op via info@uitersteigen.nl of via 06-17060675.
Prijs: 41,50 euro p.p. incl koffie/thee en iets lekkers.
Geef je op via info@uitersteigen.nl of via 06-17060675.
Gegevens
- Datum:
- april 9
- Tijd:
-
13:00 - 15:30
Locatie
- Atelier Uiterst Eigen
-
Folkingestraat 9B
Groningen, + Google Maps
Organisator
- Uiterst Eigen
- Telefoon
- 0617060675
- info@uitersteigen.nl
UITERST EIGEN

Copyright 2025 - UiterstEigen